Lars Mogensen og Henrik Heilmann

Hvorfor elske sine konflikter?

Category: Personal Change

Lars Mogensen og Henrik Heilmann
Feb 11, 2021 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Hvordan påvirker din adfærd og din kommunikation dine omgivelser? Hvordan vender vi konflikter til noget konstruktivt? Og kan du sågar komme til at elske dine konflikter?

Webinar med Lars Mogensen og Henrik Heilmann

Hvorfor elske sine konflikter?

Deltag i et spændende, lærerigt og underholdende webinar med fokus på kommunikation, konflikter og samarbejde. Få indsigt i, hvordan din egen adfærd påvirker dine omgivelser, og ikke mindst hvorfor dine kollegaer, din chef, din kæreste osv. reagerer som de gør på din kommunikation.

Et team af to

Lars Mogensen og Henrik Heilmann er et efterspurgt team. De har forskellige baggrunde og fagområder, men én fælles interesse; måden vi er sammen på. Lars arbejder med virksomheder og organisationer, mens Henrik har fokus på én-til-én-udvikling af individet og teamudvikling af mindre grupper. Uanset målgruppe hjælper de to erfarne herrer dig og/eller din organisation med at finde ud af, hvad der skal til for, at tingene fungerer mellem mennesker - især når det er svært.

 

Webinaret afholdes torsdag den 11. februar 2021 kl. 11:15 til ca. 11:45.

Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før webinaret starter.

 

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tikko på mail kontakt@tikko.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Tikko og Conflict.dk via mail eller telefon (Tikkos datapolitik conflict.dks datapolitik). Du vil desuden blive tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Webinaret er tilgængeligt via det tilsendte link i 72 timer efter afholdelse. For at modtage link er tilmelding nødvendigt.

Arrangør: Tikko og conflict.dk

Event Organizer

Tikko

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available