Lone Frank

Webinar med videnskabsjournalist Lone Frank

Category: Parenting

Lone Frank
Nov 26, 2020 at 11.15 - 11.45

Fædre opdrager børn med mere vild leg og læring end mødre. Ny forskning viser, at den tilgang er afgørende for børns udvikling. Jo mere tid de helt små har med deres far, jo bedre bliver deres sociale kompetencer og evne til at håndtere konflikter senere i livet. Kan større engagement fra fædres side gøre næste generation mere robuste og mindre psykisk sårbare?

Webinar med videnskabsjournalist Lone Frank

Er far den bedste i verden?

Lone Frank er Danmarks bedste videnskabsjournalist. Hun har en baggrund indenfor biologi og hjerneforskning og er særligt interesseret i hjernen og menneskets psykologi.

I webinaret tager Lone Frank som altid de videnskabelige briller på og dykker ned i ny overraskende forskning, der undersøger betydningen af fædres opdragelse på børns udvikling.

Videnskabsjournalist Lone Frank

Lone Frank er kendt fra et utal af forskellige medier. Fra artikler i Weekendavisen og den ugentlige podcast 24 Spørgsmål til Professoren over bøger til dokumentarfilm. Hun er uddannet biolog og hjerneforsker og er kendt som en markant debattør og meningsdanner i forhold til sundhed, medicin, psykologi og etik. Udover at have skrevet til førende udenlandske tidsskrifter som The Guardian og Newsweek er Lone Frank lige nu aktuel med bogen Størst af alt - om kærlighedens natur.

 

Webinaret afholdes torsdag den 26. november 2020 kl. 11:15 til ca. 11:45.
Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før webinaret starter.

 

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tikko på mail kontakt@tikko.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas og Tikko via mail eller telefon (Athenas datapolitik Tikkos datapolitik). Du vil desuden blive tilmeldt nyhedsbreve fra Zevio (datapolitik).

Arrangør: Tikko og Athenas

Event Organizer

Tikko & Athenas

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler Tikko også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Athenas formidler foredrag i direkte samarbejde med landets skarpeste og mest eftertragtede foredragsprofiler. Athenas elsker at bidrage til udviklingen af denne formidlingsform, fordi de dagligt ser, hvordan den skaber mærkbare resultater hos både store og små organisationer.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available