Willem Philipsen

Kies je ervoor om te leven in beperkingen of ga je voor een bestaan met grenzeloze mogelijkheden….?

Beleef een gratis webinar met Willem Philipsen over hoe je je kracht kunt vinden om door te gaan als alles tegen lijkt te zitten.

Spreker Willem Philipsen focust in zijn lezing niet op de ellende, maar op het vinden van zingeving en het creëren van nieuwe kansen. Hoe vind je je kracht om door te gaan wanneer alles tegen lijkt te zitten? In overleg kan het onderwerp ook gericht worden op een specifiek thema.

Het publiek wordt meegenomen en geïnspireerd door het verhaal van iemand zich compleet opnieuw wist uit te vinden. Zijn enorme humor, doorzettingsvermogen, en liefde voor het leven heeft hem gebracht waar hij nu is. De beperking liet Willem een nieuw gevoel voor humor en positivisme ontdekken en hoopt dit gevoel mee te geven aan zijn publiek om hun wereld groter en rijker te maken.

 

Bereid je voor op een inspirerende sessie, rechtstreeks uitgezonden en gestreamd naar jouw locatie. Je kunt je computer, tablet of smartphone gebruiken om het webinar te bekijken. We sturen je een e-mail met een link naar de webinar-stream kort voordat het evenement begint.

Over Willem Philipsen

Vanaf de eerste dag dat spreker Willem Philipsen een instrument in zijn handen had wist hij wat hij later wou worden. Zijn passie voor de muziek werd nog verder versterkt toe hij zijn eerste gitaar kreeg. Dankzij deze passie was Willem op 23-jarige leeftijd al hard op weg om bij de top van de Nederlandse muziekscene te gaan horen. Als gitarist voor Postman, Soulvation en Anouk was hij te vinden op podia verspreid over heel Nederland en zelfs grotere festivals zoals Lowlands en Parkpop. In zijn eigen woorden; “Ik had een prachtig leventje; je bent maar één keer jong, dus dan moet je elke dag leven alsof het je laatste is”. Helaas veranderde zijn leven in mei 2007 drastisch. Een herseninfarct gooide roet in het eten en van de ene op de andere dag was zijn leven compleet anders. Ondanks dat hij voor de rest van zijn leven gedeeltelijk verlamd is, is Willem zeker niet minder actief geworden.

Lees hier meer over Willem: https://www.athenas.nl/sprekers/willem-philipsen/
 

Neem bij vragen gerust contact op met Athenas Nederland via telefoon +31 30 8080884 of mail contact@athenas.nl

Door je aan te melden voor dit webinar word je toegevoegd aan de nieuwsbrief van Zevio en Athenas Nederland

Organisator: Zevio, Athenas Nederland