Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

5 upcoming events

Upcoming webinars

Din krop kan tale uden du åbner munden

Niels Krøjgaard

Oplev et webinar med psykologisk entertainer Niels Krøjgaard, der handler om nonverbal kommunikation

Jan 27, 2021 at 11.15 - 11.45
Body Language

Frustrationer og de falske fjendskaber

Storm Stensgaard

Deltag i et humoristisk og informativt webinar om hvordan vi kan tabe og vinde hjernernes kamp, og komme helskindet gennem en svær tid med et nervesystem nogenlunde intakt.

Feb 16, 2021 at 1 PM - CET
Mental Health

3 ting, der gør dig mentalt stærk som ledig

Helle Alsted

Er du ledig og oplever du, at det kan være udfordrende at komme i gang med dagens opgaver, svært at bevare koncentrationen og føler du dig ofte trist og med en lurende ensomhedsfølelse? Har du svært ved at komme i tanke om, hvad dine kvaliteter og kompetencer er? Så er du ikke den eneste.

Feb 19, 2021 at 11:15 (dansk tid)
Mental Health

Sådan former coronakrisen vores forbrug – trendanalyse til B-C virksomheder

Julia Lahme

Hvordan har coronakrisen forandet os som forbrugere og påvirket vores forbrugsmønster, valg og præferencer. Gvordan skal I som virksomhed, der lever af at udvikle produkter, service eller rådgivning til B-C markedet omstille jer til den nye forbrugsadfærd vi ser i lyset af coronaen? Få svar på det i dette oplysende webinar af etnolog og trendsforsker Julia lahme. Det er gratis og du tilmelder dig blot med din email.

Mar 2, 2021 at 11:15
Branding

Dig og mig og magthaverne

Klaus Bundgård Povlsen

Tv-avisens vært Klaus Bundgård Povlsen tager jer i dette webinar med på en rask tur gennem det politiske TV-landskab med garanti for eftertanke og gode grin. Det er et landskab, hvor de fleste af os stemmer til valget, men ikke stoler på politikerne resten af året! Han svarer i webinaret på de spørgsmål, der rører sig hos danskerne om det politiske tv-landskab. Webinaret er gratis og du tilmelder dig blot med din e-mail.

Mar 4, 2021 at 11:15
Politics

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available