Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

7 upcoming events

Upcoming webinars

Sig farvel til brokrøvene

Connie Svendsen

Glæd dig til et inspirerende og sjovt webinar af humørbomben Connie Svendsen live. Få tips til at fastholde motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde. I en tid med corona måske mere tiltrængt end nogensinde? Du tilmelder dig blot med din email, ingen betaling nødvendig.

Dec 1, 2020 at 11:15
Happiness at Work

PRAKTISK NEUROPLASTICITET - FÅ HJERNEN PÅ DIT HOLD!

Anette Prehn

Hjernen er formbar hele livet. Hvis du er interesseret i at blive skarp (eller bare hvæsse det, der allerede er skarpt), så se med når sociolog, bestsellerforfatter og foredragsholder Anette Prehn guider os til små forandringer, der kan ændre hele vores liv.

Dec 2, 2020 at 14:30 (dansk tid)
The Brain

Hvad laver ledelsen, når medarbejderne bestemmer?

Bo Vestergaard

Oplev Bo Vestergaard live i dette inspirerende webinar om ledelse og ansvar. Du tilmelder dig blot med din email, ingen betaling nødvendig. Webinaret tager udgangspunkt i Bos nye bog.

Dec 8, 2020 at 11:15
Leadership

Verdensmester i samarbejde

Eskild Ebbesen

Eskild Ebbesen tager i dette webinar afsæt i det fulde foredrag: "Verdensmester i samarbejde".

Eskild fortæller om hemmelighederne bag succesen i GULDFIREREN, som på mange måder er sammenlignelig med det at opnå succes i erhvervslivet. Emnerne vil bl.a. være: Motivation for samarbejde, lær at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet og vær bedst når det gælder.

Dec 9, 2020 at 14:30 (Central European Time)
Leadership

Diagnose eller opdragelse?

Ann E. Knudsen

Oplev et gratis webinar med Ann E. Knudsen som handler børns adfærd og evnen til at skelne mellem hvornår der skal opdrages og hvornår der skal stilles en diagnose. Webinaret giver forældre, lærere og pædagoger råd til, hvordan vi kan håndtere de to ting og ikke mindst skelne mellem dem.

Dec 16, 2020 at 15.30 - 16.00
The Brain

EN KUR MOD KONFLIKTSKYHED

Anders Stahlschmidt

I dette onlineforedrag fortæller Anders, hvordan konfliktsky personer ofte kommer til at optrappe konflikter og hænge fast i dem i stedet for det det, de i virkeligheden ønsker: At konflikten skal forsvinde.

Jan 8, 2021 at 14:30 (dansk tid)
Culture and Society

Skab gode vaner - og bryd de dårlige!

Henrik Dresbøll

Slip af med hverdagens små tidsrøvere. Lær om vanens psykologi og hvordan du laver den gode arbejdsdag.

Jan 14, 2021 at 14:30 (dansk tid)
Organizational Change

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available